Yurtdışı kargo gönderimi

Image

Yurtdışı kargo gönderimi

Yurtdışına kargo göndermek isteyenlerin aklındaki soru işaretlerini tahmin edebilirsiniz. Kargomu güvenle gönderebilecek miyim? Yurt dışına kargo göndermek çok maliyetli olacak mı? Kargom ulaşması gereken tarihte alıcıya ulaşabilecek mi? Bunun gibi bir çok sorunun kaynağı daha önce yurt dışına kargo göndermenin oldukça maliyetli ve sıkıntılı bir işlem olmasından kaynaklanıyordu. Oysa artık yurt dışına kargo göndermek sandığınız kadar zor değil. Yeni nesil yurt dışı kargo firmamız Planex Cargo gönderim işlemlerinizi özenle ve güvenle gerçekleştirmektedir. Planex Cargo da Hava yolu taşımacılığı ile taahhüt edilen sürede kargonuz alıcıya ulaşır. Üstelik Planex kargonun son teknoloji paketleme sistemleri ile kargonuz güven içerisinde taşınır. 

 Bir diğer önemli unsur da kargolarınızın sigortalanıyor olması. Olası bir aksilik yaşanması durumuda kargonuz Planex Cargo tarafından güvence altına alınır. Hem göndericiyi, hem de alıcıyı koruyan bu sistemimiz ile sizlere üstün kalite standartları çerçevesinde hizmet vermekteyiz.

 Planex Cargo ile önemli iş evrakları, koliler, dökümanlar güvenli ve hızlı bir şekilde alıcısının eline ulaşır. Böylece profesyoneller açısından en önemli unsur olan “zaman” tasarruflu bir şekilde kullanılmış olur. Çağın temposuna ayak uyduran bu kargolama sistemi Planex Cargo ile uzakları yakın ediyor ve kıtalar arası taşımacılığı en ulaşılabilir fiyatlarda sizlere sunuyoruz. Üstelik gönderinizin hazırlanma aşasından alıcıya ulaşması aşamasına kadar tüm adımlarda, bu konuda uzmanlaşmış kişiler tarafından sizlere danışmanlık hizmetini de ihmal etmiyor ve her aşamada sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gönderilerinizin güvenle dünyanın farklı noktalarına ulaşmasını istiyorsanız gönül rahatlığı ile hava yolu kargo sistemimiz Planex Cargoyu kullanabilir, çağın getirdiği kolaylıklardan faydalanıp, ulaşılabilir fiyatlarla gönderilerinizi alıcınıza ulaştırabilirsiniz.